Jun
14
Comments Off on PTC – Paid to click

PTC – Paid to click

Author admin    Category Pengar     Tags

När man håller på med Ptc sidor så är det en del saker man bör tänka på:

Bland annat bör man läsa vad som står på sidan ordentligt innan man fortsätter, här är ett bra exempel från sidan 100dollarptc.com

Dom har visserligen lagt till “Proof of payments” men ingen som fått en utbetalning, där säger dom istället:

We are a brand new program and so no payments have been made yet, but you could be one of the first!

Låter bra så långt, men vad säger deras regler?

Payouts
This is not a site that pays cash all earnings is for advertising purposes. Requesting payout is violation of terms and can lead to termination and is at minimum a donation to the site.

Dessutom har sidan enbart 6 annonser för varje dag, och gränsen för utbetalning är $250,000.00 för paypal och $1,000,000.00 för alertpay, kommer ta flera år innan man kommer upp i $250.000.00 , bättre att lägga tid och energi på andra sidor.

Man kan också använda Google och då söka på sidans namn och ordet SCAM, men detta ger inte en rättvis bild då vem som helst kan skriva vad som helst om olika sidor, det ger dock en fingervisning om hur läget kan vara.

Kom ihåg

* Är det för bra att vara sant så är det säkerligen det med
* Ta en utbetalning när du nått utbetalningsgränsen, så ser du om sidan är pålitlig och värd att lägga ner tid på.
* Betala aldrig för en uppgradering av konto, gör en utbetalning och använd den om du vill uppgradera, på så sätt har du inte förlorat några pengar
* Läs som sagt va igenom hela sidan först.

Jag använder mig av några få PTC sidor (det är enklast, man vet vart man ska vara, samt att man inte blir så less klickandet). Man kan köra klickandet själv men då kommer man inte heller att få ut så mycket, det är en stor nackdel. Men man behöver inte tjata på sina vänner att dom ska gå med och vara aktiva, det finns sidor där man kan träffa likasinnande och hjälpa dom så hjälper dom dig.

Dessa sidor är enkla att använda och ger oftast seriös hjälp, det händer dock ibland att fuskare försöker sno åt sig poäng, men dessa upptäcker man snabbt.

downlinerefs.com , getref.com Ptcreferrals.com och programrefs.com

När man använder Ptcreferals så får man till slut fram en sida som denna http://www.ptcreferrals.com/programs.php?Targenor dock är det tyvärr så att inte alla program på den sidan är mina, jag har endast dom program där det står ”Targen” eller ”Targenor” resterande är jag rätt säker på är ägaren bakom sidan, och ja, lite får man väl bjuda på, det är ju trots allt gratis att använda sidan. Och man har ju enkelt fått en fin sida med mycket info om dom aktuella sidorna som man nu kan sprida vart man nu vill ha den spridd.

Jag använder mig av neobux , det är enligt mig en seriös och pålitlig ptc sida
. Min speciella taktik ( exemplet visar på neobux, men det fungerar likvärdigt på alla sidor) är att jag klickar mig upp till $1, därefter hyr jag 3 refs för en månad, till en summa av $0.75, jag kommer sedan lite snabbare upp i $1 igen och gör om samma sak, när jag har gjort detta några gånger så låter jag tiden gå, för varje $1 jag passerar sätts en ny gräns. Exempelvis $2.75 för att köpa refs, på det sättet går jag aldrig under $2 vilket är utbetalningsgränsen i första skedet. När jag sedan når $3 så väntar jag tills jag är på $3.75 för att köpa nya refs och sen klickar jag upp mig till $3.75 igen, och så fortsätter det hela ända tills jag är nöjd och gör en utbetalning.

Skulle du vara intresserad av ett ”byte” av ptcsidor, det vill säga att jag reggar mig under dig på en sida och du reggar dig under mig på en annan sida, kontakta mig, antingen via ett inlägg här på bloggen eller via targenor(@)targenor.se (ta bort ( ) så funkar mailadressen.)

Ptc sidor kan även användas som trafik källa för din blogg/hemsida, klicka ihop en slant och köp annonsvinsingar för den. Vissa av sidorna tillåter inte utbetalningar utan bara att köpa reklam plats för pengarna.

Be Sociable, Share!

Comments are closed.

plusikassan.se
  • Partner links


  • ekonomibloggar.nu Reggad på Commo.se Pinga FrisimTwingly BlogRank

    Online: Dag: Vecka: Månad: Totalt:

    Recent Posts

    Archives

    Categories